Google for publisister

Enten du er forfatter, blogger eller designer, eller utvikler eller driver med skapende virksomhet eller publisering, har Google løsninger du kan bruke for å tjene penger på innholdet ditt.

Finn målgruppen din, få bedriften til å vokse og tjen penger på innholdet ditt på nettet. Google har verktøy du kan bruke til alt dette, slik at du kan bruke mer tid på å gjøre andre ting.

AdSense

Du kan enkelt tjene penger på nettstedet ditt

Hvis du driver en liten publisistvirksomhet, kan du enkelt tjene penger på den ved hjelp av AdSense. Når du plasserer målrettede annonser ved siden av innholdet ditt, tjener du automatisk penger når noen ser eller klikker på annonsene.

Finn ut mer

Registrer deg

DoubleClick for Publishers

Tjen mest mulig med flere kildeplattformer og kanaler

Google DoubleClick for Publishers (DFP) Small Business er en gratis løsning for annonsebehandling. Med denne løsningen kan publisistvirksomheter i vekst selge, planlegge, levere og måle hele beholdningen sin av digitale annonser. Du kommer raskt i gang med å oppnå maksimal verdi for annonsevisningene dine.

Finn ut mer

Registrer deg

AdMob

Tjen penger med annonser i apper

AdMob omfatter en rekke annonseformater, blant annet videoannonser, tilpassede annonser, interstitial-annonser og bannerannonser. Dermed har du en mengde muligheter til å tjene penger på appen din, samtidig som du sørger for en god brukeropplevelse.

Finn ut mer

Registrer deg

Suksesshistorier

Kundene våre

BuildEazy

Les Kenny laget et nettsted for å vise folk hvordan de bygger ting. Ved hjelp av AdSense ble hobbyen hans til en fulltidsjobb som snekker.

Glassdoor

Rekrutteringsnettstedet Glassdoor genererer 100 % av omsetningen sin og annonsevisningene sine gjennom DoubleClick for Publishers Small Business.

PDF-ikon Se PDF-dokumentet

Etermax

Etermax bruker AdMob som plattform for annonser som gjør at brukerne stadig kan få glede av spillene deres.